Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Bietensalade met geitenkaas

Bereidingstijd 35 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Snijd de gekookte bietjes en appel in kleine stukjes en doe deze in een kom. Meng de olie, azijn, mosterd en zoetstof tot een dressing en doe deze door de bietjes. Laat het 30 minuten staan in de koelkast zodat alle smaken met elkaar kunnen vermengen. Doe de bietensalade op een bord en leg de plakjes geitenkaas erop. Strooi de fijngehakte walnoten over de salade en voeg zout en peper toe naar smaak.
  • Ingrediënten:
  • 200 g gekookte bietjes
  • ½ appel
  • 1 el olie
  • ½ el balsamico azijn
  • ½ tl mosterd (of mierikswortel)
  • Klein beetje zoetstof
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 5 walnoten, fijngehakt
  • 1 klontje roomboter
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 529 Kcal
Vet 39,8 g
Koolhydraten 20,9 g
Eiwitten 17,4 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Bietensalade met geitenkaas
Uw waardering