Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Bietensalade met mozzarella

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Maak een dressing van de olijfolie, balsamicoazijn, mosterdzaadjes, versgemalen peper en het citroensap. Verdeel de bietjes, rucola en de mozzarella op een bord. Besprenkel met de dressing en maak af met de gehakte walnoten.
  • Ingrediënten:
  • 2 (voor)gekookte bieten, in stukjes
  • Flinke hand rucola
  • 90-100 g mozzarella light
  • 5 walnoten, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl balsamicoazijn
  • 1 tl citroensap
  • 1 tl mosterdzaadjes
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 431 Kcal
Vet 28,7 g
Koolhydraten 15,2 g
Eiwitten 23,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Bietensalade met mozzarella
Uw waardering