Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Couscous met knoflookgarnalen

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verhit de olie in een pan en fruit de ui tot deze glazig ziet. Voeg het teentje knoflook en de garnalen toe en roerbak circa 2-3 minuten. Voeg de bloemkoolkorrels en de tomaatjes toe en roerbak nog circa 2-5 minuten. Zet het vuur uit en voeg de verse kruiden toe. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g rauwe, gepelde garnalen
  • 100 g bloemkool, fijn gemalen in de blender
  • 3 kleine tomaatjes, in stukjes
  • ½ ui, fijngesnipperd
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Pluk verse koriander, grof gehakt
  • Paar blaadjes munt, grof gehakt
  • Paar blaadjes basilicum, grof gehakt
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 279 Kcal
Vet 11,9 g
Koolhydraten 8,5 g
Eiwitten 32,9 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Couscous met knoflookgarnalen
Uw waardering