Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Bloemkoolsoep met garnalen

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de bloemkoolroosjes 15 minuten in de groentebouillon. Verhit ondertussen de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 5 minuten tot de ui glazig ziet. Bak daarna de garnalen nog circa 5 minuten mee tot ze roze zijn en bestrooi met peper en zout. Voeg de ui en de knoflook toe aan de bouillon en pureer de soep met de staafmixer. Serveer de soep samen met de garnalen in een kom.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 100 g bloemkool in roosjes
  • 150-200 g garnalen
  • 125 ml groentebouillon
  • ¼ ui, gesnipperd
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • ½ el olijfolie
  • Peper en zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 193 Kcal
Vet 6,6 g
Koolhydraten 5,9 g
Eiwitten 26,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Bloemkoolsoep met garnalen
Uw waardering