Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Boerenkoolsalade met zalm

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Bestrooi de zalm met peper en rozemarijn. Verhit de olijfolie in een pan en bak de zalm op middelmatig uur een paar minuten zachtjes aan. Draai de zalmfilet om en laat op laag vuur nog circa 4-5 minuten doorgaren. Meng de boerenkool met de PowerSlim mosterd-dille dressing. Doe de boerenkoolsalade op een bord en verdeel de tomaatjes er overheen. Bestrooi de zalm met wat zout en leg op het midden van het bord. Serveer met de partjes limoen.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 1 el PowerSlim mosterd-dille dressing
  • 150-200 g zalmfilet
  • 50 g boerenkool, klein gesneden
  • 5 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • ½ el olijfolie
  • 2 partjes limoen
  • Rozemarijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 389 Kcal
Vet 25,7 g
Koolhydraten 5,3 g
Eiwitten 32,8 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Boerenkoolsalade met zalm
Uw waardering