Fase 1A+1B

Fusilli met ham en champignonroomsaus

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water. Bak de champignons, spinazie en knoflook op middelhoog vuur in de olie en draai het vuur laag. Voeg de hamreepjes en roomkaas toe en warm het geheel goed door.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim Fusilli
  • 40-50 g hamreepjes
  • 200 g spinazie
  • 125 g champignons in kwarten
  • 1 el roomkaas light bieslook
  • 1 el olijfolie
  • ½ teentje knoflook, geperst
Voedingswaarde
Energie
Kcal 349 Kcal
Vet 16,8 g
Koolhydraten 4,5 g
Eiwitten 35,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Fusilli met ham en champignonroomsaus
Uw waardering