Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Gegrilde aubergine met geitenkaas en tomaat

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de grill van de oven voor. Bestrijk de plakjes aubergine met olie. Breng op smaak met zout, peper en knoflook. Gril ze aan beide kanten circa 15-20 minuten en laat ze vervolgens uitlekken op een keukenpapiertje. Verkruimel de geitenkaas en verdeel dit samen met de gesneden cherrytomaten over de aubergines. Garneer met verse kruiden. Let op: dit is een bijgerecht! Lekker met een stukje witvis of gegrilde kip of kalkoenfilet voor een volledige maaltijd.
  • Ingrediënten:
  • 50 g aubergine in dunne plakjes gesneden
  • 50 g cherrytomaten in vieren gesneden
  • 3 tl geitenkaas
  • 2 takjes verse basilicum, fijngehakt
  • 2 takjes verse peterselie, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 162 Kcal
Vet 13,0 g
Koolhydraten 5,8 g
Eiwitten 4,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gegrilde aubergine met geitenkaas en tomaat
Uw waardering