Fase 2B
Gerookte zalmsalade met sperziebonen, zongedroogde tomaatjes en pesto
Bereidingstijd 25 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Kook of stoom de sperziebonen in 15-20 minuten beetgaar. Giet af en laat afkoelen. Verdeel de gemengde sla, sperziebonen, gerookte zalm, avocado, zongedroogde tomaatjes en de kappertjes over een bord. Meng met de pesto en maak af met versgemalen peper.
- Ingrediënten:
- 150-200 g gerookte zalm
- 150 g sperziebonen
- 50 g gemengde sla
- ¼ avocado in stukjes
- 3 zongedroogde tomaatjes in stukjes
- 1 el kappertjes
- 2 tl (verse) pesto
- Versgemalen peper
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 530 Kcal |
Vet | 30,4 g |
Koolhydraten | 18,2 g |
Eiwitten | 40,6 g |
Schrijf een reactie