Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 3 Lekker in balans

Gevulde eieren met tonijnsalade

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 6
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Eieren hard koken, pellen en vervolgens halveren. Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt. Haal het eigeel uit de eieren en prak dit met de mayonaise, Griekse yoghurt en ui door de tonijn. Voeg peper en zout toe. Stop het mengsel in een spuitzak en spuit op elk half ei een toefje. Werk af met een augurkje op het eitje.
  • Ingrediënten:
  • 6 eieren
  • 100 g tonijn, in blik op water
  • 1 el ui, fijngesnipperd
  • 1 el mayonaise
  • 2 el Griekse yoghurt 10% vet
  • 12 zure augurkjes
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 105 Kcal
Vet 5,8 g
Koolhydraten 2,1 g
Eiwitten 11,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gevulde eieren met tonijnsalade
Uw waardering