Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 3 Lekker in balans

Haringsalade op een bedje van witlof

Bereidingstijd 12 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Meng de stukjes witlof met de platte kaas, knoflook, citroensap, peper en zout. Leg de witlof op een diep bord en verdeel de haring, ei, aardappelen en ui er voorzichtig overheen. Breng op smaak met peper. Garneer met bieslook en dille.
Tip:
Snijd de haring, ei, ui en de aardappel extra fijn en meng met de knoflook kruidendressing. Serveer in het blad van de witlof.
  • Ingrediënten:
  • 1 zoute haring, in stukjes
  • 1 ei, gekookt en in partjes
  • 1 el magere platte kaas
  • 2 stronkjes witlof, in stukjes
  • 1 gekookte aardappel, in partjes
  • ¼ rode ui, in ringen
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • Paar druppels citroensap
  • Verse dille
  • Verse bieslook
  • Peper en zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 304 Kcal
Vet 12,5 g
Koolhydraten 21,0 g
Eiwitten 24,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Haringsalade op een bedje van witlof
Uw waardering