Fase 2B

Havermout met gebakken peer en geroosterde walnoten

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Rooster de walnoten in een koekenpan en zet even apart. Verhit de roomboter in dezelfde pan en bak de partjes peer circa 5-8 minuten. Bestrooi met een beetje kaneel. Doe ondertussen 160 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje havermout. Warm circa 3 minuten op in een pannetje. Doe de havermout in een kom, samen met de peer en de walnoten. Maak eventueel af met nog een beetje extra kaneel.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim havermout
  • ½ peer, geschild en in partjes
  • 5 walnoten
  • ½ el roomboter
  • Snufje kaneel
Voedingswaarde
Energie
Kcal 306 Kcal
Vet 14,2 g
Koolhydraten 19,2 g
Eiwitten 22,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Havermout met gebakken peer en geroosterde walnoten
Uw waardering