Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Heilbotfilet met asperge en zeekraal

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Stoom of kook de asperges circa 8 minuten. Laat ze nog 10 minuten met het vuur uit en het deksel op de pan nagaren. Verhit ondertussen de olie in een pan en bak de vis met wat peper en zout aan beide kanten goudbruin. Kook of stoom de zeekraal enkele minuten totdat deze beetgaar is. Pureer de asperges met de staafmixer en meng met de Boursin cuisine light. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 150 g heilbotfilet
  • 100 g witte of groene asperges, (witte geschild) en in stukjes
  • 100 g zeekraal
  • 1 el Boursin cuisine light
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl vers citroensap
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 374 Kcal
Vet 17,2 g
Koolhydraten 5,6 g
Eiwitten 29,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Heilbotfilet met asperge en zeekraal
Uw waardering