Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Kalfsoester met broccoli en champignonsaus

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 5
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de broccoli in water met een bouillonblokje. Smoor in een kookpan de grofgesneden champignons in 1 el olijfolie. Kruid de kalfsoester met peper en zout en bak deze circa 3 minuten per kant in 1 el olijfolie. Draai het vuur uit en dek de pan af met aluminiumfolie. Vul de shaker met 80 ml koud water, voeg de helft van het zakje champignonsoep toe en schud goed. Voeg het mengsel toe aan de champignons en laat even kort verwarmen.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 0.5 zakje PowerSlim champignonsoep
  • 120 g kalfsoester
  • 2 el olijfolie
  • 100 g champignons, grof gesneden
  • 100 g broccoli
Voedingswaarde
Energie
Kcal 340 Kcal
Vet 22,0 g
Koolhydraten 3,5 g
Eiwitten 32,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Kalfsoester met broccoli en champignonsaus
Uw waardering