Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Kipspiezen met paprika en courgette

Bereidingstijd 45 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Bestrooi de kip met de peper en het zeezout. Meng in een kom het citroensap met de olie, rozemarijn en knoflook tot een marinade. Wrijf de kip in met de marinade. Dek de kom af en zet minimaal een half uur in de koelkast. Rijg de kip en de groentes om en om aan een satéprikker. Laat een grillpan goed heet worden en bak de kipfilet in circa 7-10 minuten rondom goudbruin en gaar.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g kipfilet in kleine stukjes
  • ½ rode paprika in stukjes
  • ½ gele paprika in stukjes
  • ¼ courgette in schijfjes
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Rozemarijn
  • Grof zeezout
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 367 Kcal
Vet 17,9 g
Koolhydraten 16,3 g
Eiwitten 32,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Kipspiezen met paprika en courgette
Uw waardering