Winkelwagen
Terug

Kipwrap met verse rode kool

Fase 1
Kipwrap met verse rode kool
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de olijfolie in een pan en bak de stukjes kipfilet met wat peper, zout en paprikapoeder in 5-10 minuten goudbruin en gaar. Laat even afkoelen. Meng de magere platte kaas met het limoensap, knoflook en wat peper en zout. Bestrijk de wrap met de yoghurt-knoflooksaus en beleg met de kip, avocado, rode kool en maak af met wat peterselie. Serveer met de schijfjes komkommer.
Ingrediënten
  • 1 PS. food & lifestyle wrap
  • 40-50 g kipfilet, in stukjes
  • 25 g verse rode kool
  • ½ komkommer, in schijfjes
  • ¼ avocado, in stukjes
  • 1 flinke el magere platte kaas
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • ½ el olijfolie
  • 1 tl limoensap
  • Platte peterselie, grof gehakt
  • Paprikapoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
390 Kcal
Vet 24,4 g
Koolhydraten 8,7 g
Eiwitten 28,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kipwrap met verse rode kool
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.