Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2B

Marokkaanse kip met sperziebonen

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Doe de ui, knoflook, sinaasappelrasp, sojasaus en de rode peper in een schaal. Voeg vervolgens de olijfolie, ras el hanout en zout toe. Roer goed door. Wrijf de kipfilet goed in met de marinade. Laat de marinade minstens 8 uur intrekken. Verwarm de oven op 180 graden. Braad de kip goudbruin in een braadpan. Zet vervolgens de kip 10 -15 minuten in de oven. Kook ondertussen de sperzieboontjes in ca. 10 minuten beetgaar.
  • Ingrediënten:
  • 120 g kipfilet
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • ½ rode peper, zaadlijsten verwijderd en gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1 el ras el hanout
  • 1 snufje zout
  • 1 tl sinaasappelrasp
  • 1 el Kikkomansojasaus
  • 200 g sperzieboontjes
Voedingswaarde
Energie
Kcal 520 Kcal
Vet 24,3 g
Koolhydraten 31,7 g
Eiwitten 36,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Marokkaanse kip met sperziebonen
Uw waardering