Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Marokkaanse zeevruchten

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in een wok. Fruit de ui en de knoflook licht aan. Voeg vervolgens de witvis en inktvis toe. Voeg de kerrie, komijn, chili, gember en sambal toe en roer door. Voeg nu de groenten toe. Voeg de visbouillon en garnalen toe en laat circa 8 minuten zachtjes doorkoken. Voeg op het laatste de sojasaus peterselie en koriander toe.
  • Ingrediënten:
  • 50 g witvis, in stukken
  • 50 g mosselen
  • 30 g garnalen
  • 30 g inktvisringen
  • 5 g peterselie
  • 5 g koriander
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 100 g rode paprika in stukjes
  • 50 g champignons in kwarten
  • 50 g prei in ringen
  • ½ ui, gesnipperd
  • 250 ml visbouillon
  • 1 mespuntje kerriepoeder
  • 1 mespuntje chilipoeder
  • 1 mespuntje komijnpoeder
  • 1 mespuntje verse gember
  • 1 mespuntje sambal
  • 1 tl Kikkoman sojasaus
  • 1 tl olijfolie
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 350 Kcal
Vet 15,4 g
Koolhydraten 15,0 g
Eiwitten 35,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Marokkaanse zeevruchten
Uw waardering