Winkelwagen
Terug

Pastasalade met mozzarella, tomaat en courgette

Fase 2B
Pastasalade met mozzarella, tomaat en courgette
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli zoals vermeld op de verpakking en voeg de bouillon toe aan het kokende water. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en bak de schijfjes courgette aan beide kanten goudbruin. Breng op smaak met wat peper, zout en Italiaanse kruiden. Giet de fusilli af en meng de pesto erdoorheen. Meng vervolgens met de courgette, tomaatjes, gemengde sla en de mozzarella. Maak af met de rest van de olijfolie, wat peper en zout en Italiaanse kruiden.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 90-100 g mozzarella light (bolletjes of stukjes)
  • 100 g courgette in schijfjes
  • 7 kerstomaatjes, gehalveerd
  • Handje gemengde sla
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl (verse) pesto
  • 1 tl kruidenbouillon
  • Italiaanse kruiden
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
439 Kcal
Vet 23,5 g
Koolhydraten 10,6 g
Eiwitten 39,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pastasalade met mozzarella, tomaat en courgette
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.