Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2C

Pittige pompoensoep

Bereidingstijd 40 minuten Aantal personen: 4
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Snijd de pompoen doormidden. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant en snijd het vruchtvlees in blokjes van circa 2 cm. Verhit de olie in een ruime pan met een dikke bodem. Fruit de ui, knoflook, rode peper en de kerriepoeder circa 2 minuten aan. Voeg de pompoen toe en roerbak 2 minuten mee. Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 15 minuten zachtjes koken. Pureer daarna met de staafmixer tot een egale soep. Garneer eventueel met de geroosterde pompoenpitten.
Tip:
Dit is een bijgerecht. Lekker met PowerSlim bruschetta of Grissini oregano.
  • Ingrediënten:
  • 800 ml PowerSlim kruidenbouillon
  • 1 Hokkaido pompoen
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 rode peper, zeer fijngehakt
  • 3 el olijfolie
  • 2 tl kerriepoeder
  • Optioneel: geroosterde pompoenpitten
  • Extra: staafmixer
Voedingswaarde
Energie
Kcal 119 Kcal
Vet 8,0 g
Koolhydraten 8,3 g
Eiwitten 2,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Pittige pompoensoep
Uw waardering