Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2C

Pompoensalade met feta en walnoot

Bereidingstijd 50 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de over voor op 220 °C. Leg een vel bakpapier op de bakplaat en verdeel de pompoen hier overheen. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met wat peper en zout. Hussel even goed door elkaar zodat de olie goed verdeeld is. Zet in het midden van de oven voor circa 30-40 minuten. De pompoen is gaar als deze zacht is en een klein beetje begint te verkleuren. Laat een beetje afkoelen. Rooster ondertussen de walnoten even kort in een koekenpan. Verdeel de pompoen met de snijbiet op een bord en verkruimel de walnoten en de feta hier overheen.
Tip:
Te droog? Maak een simpele dressing door een eetlepel olijfolie met wat peper en zout te mengen.
  • Ingrediënten:
  • 90 g feta light
  • 200 g pompoen in blokjes
  • Flinke hand snijbiet
  • 5 walnoten
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 376 Kcal
Vet 29,6 g
Koolhydraten 5,9 g
Eiwitten 19,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Pompoensalade met feta en walnoot
Uw waardering