Fase 2B

Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Maak de vinaigrette door de olijfolie, mosterd, azijn, het citroensap en wat peper en zout goed met elkaar te mengen. Meng de vinaigrette met de bietjes en laat circa 5-10 minuten marineren. Verdeel de rucola over een bord en meng met de bietjes, geitenkaas en de walnoten.
  • Ingrediënten:
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 200 g gekookte rode bieten in stukjes
  • Handje rucola
  • 5 walnoten, fijngehakt
  • 1½ el olijfolie
  • ¼ tl mosterd
  • ½ tl citoensap
  • ¼ tl azijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 494 Kcal
Vet 40,5 g
Koolhydraten 11,2 g
Eiwitten 17,4 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette
Uw waardering