Fase 1A+1B

Roerbakkip met broccoli en champignons

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de broccoli roosjes 3 minuten in kokend water met een beetje zout. Giet af en houd even apart. Verhit de olie in een wokpan. Fruit de ui totdat deze glazig ziet. Voeg de knoflook en de rode peper toe en roerbak dit circa 1 minuut. Voeg de stukjes kip toe bak deze met de sojasaus en een beetje peper circa 5 minuten mee. Roerbak als laatste de broccoli en de champignons nog enkele minuten mee.
Tip:
Vanaf fase 2B lekker met theelepel geroosterde sesamzaadjes.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g kipfilet, in stukjes
  • 100 g broccoli, in roosjes
  • 100 g champignons
  • 1 el rode ui, fijngesnipperd
  • ½ rode peper, zaadjes verwijderd en heel fijn gesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 295 Kcal
Vet 13,4 g
Koolhydraten 5,2 g
Eiwitten 35,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Roerbakkip met broccoli en champignons
Uw waardering