Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Meng de tofu met de sojasaus en zet even apart. Stoom de broccoliroosjes samen met de peultjes circa 2-3 minuten en giet af. Verhit de kokosolie in een wokpan en bak de knoflook, gember en de rode peper circa 1 minuut. Voeg de tofu toe en bak deze even kort mee. Voeg daarna de broccoli, peultjes en de paprika toe en bak nog circa 3-4 minuten. Zet het vuur uit en besprenkel met de sesamolie en breng verder op smaak met peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g tofu in stukjes
  • 100 g broccoliroosjes
  • 100 g rode paprika in stukjes
  • 100 g peultjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • ½ rode peper, heel fijngesneden
  • 1 cm verse gember, fijngehakt
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • ½ el kokosolie
  • ½ el sesamolie
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 324 Kcal
Vet 19,2 g
Koolhydraten 13,5 g
Eiwitten 21,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes
Uw waardering