Fase 3 Lekker in balans

Romige spaghetti met pompoen en spinazie

Bereidingstijd 35 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti 10 minuten in ruim water met zout. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een wokpan en fruit de ui en de knoflook kort aan. Voeg de spinazie toe en bak totdat deze is geslonken. Houd even apart. Verhit de resterende olie in dezelfde pan en roerbak de stukjes pompoen circa 4-6 minuten. Voeg de roomkaas toe en breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en roer deze, samen met de spinazie, door de romige pompoen. Warm nog even goed door en maak af met de Parmezaanse kaas.
Tip:
De stukjes pompoen kun je ook eest even kort koken, zodat ze net iets zachter zijn voordat je ze gaat roerbakken.
  • Ingrediënten:
  • 1 portie (50 g) PowerSlim Balance spaghetti
  • 1-2 el roomkaas
  • 150 g pompoen in stukjes van 1-2 cm
  • 150 g spinazie
  • ½ kleine ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 el Parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 366 Kcal
Vet 18,1 g
Koolhydraten 21,5 g
Eiwitten 26,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Romige spaghetti met pompoen en spinazie
Uw waardering