Fase 3 Lekker in balans

Salade de magret de canard à l’orange

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Snijd het vet van de eendenborstfilet 2 x diagonaal in zodat een ruitpatroon ontstaat. Verwarm een el olie in een koekenpan en bak de eendenborstfilet op de vetkant, ongeveer 4-5 minuten. Draai om en bak nogmaals circa 4-5 minuten. Laat vervolgens rusten en snijd daarna in dunne plakjes. Doe de olijfolie, sinaasappelsap en citroensap in de shaker, schud deze tot alle ingrediënten goed gemengd zijn. Meng de sla met de dressing en verdeel de tomaat, olijven, sinaasappelpartjes en de eend over de salade.
  • Ingrediënten:
  • 125-150 g eendenborstfilet
  • 50 g batavia sla
  • 50 g waterkers
  • 1 trostomaat, in partjes
  • 10 olijven, gehalveerd
  • ½ sinaasappel, in partjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 el sinaasappelsap
  • 1 el citroensap
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 370 Kcal
Vet 25,8 g
Koolhydraten 10,5 g
Eiwitten 24,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Salade de magret de canard à l’orange
Uw waardering