Fase 2B

Salade met geitenkaas, perzik en honing-mosterddressing

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten goudbruin in een koekenpan en zet even apart. Maak de dressing door de honing, mosterd en olijfolie goed met elkaar te mengen in een kommetje. Breng verder op smaak met wat peper. Verdeel de sla, komkommer en de perzik over een diep bord en verbrokkel de geitenkaas eroverheen. Maak af met de geroosterde pijnboompitten en besprenkel met de dressing.
  • Ingrediënten:
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 50 g sla
  • ½ komkommer in stukjes
  • 1 perzik in partjes
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 tl honing
  • 1 tl fijne mosterd
  • 1 el olijfolie
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 465 Kcal
Vet 33,9 g
Koolhydraten 18,4 g
Eiwitten 19,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Salade met geitenkaas, perzik en honing-mosterddressing
Uw waardering