Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Salade zeevruchten

Bereidingstijd 5 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Fruit de knoflook in een koekenpan kort in 1 el olijfolie. Voeg de gamba’s toe en bak deze tot ze roze kleuren. Leg de sla met de uiringen, komkommer- en tomatenschijfjes op een bord en verdeel de verschillende vissoorten over de sla. Maak een dressing van 1 el olijfolie, 1 el citroensap, bieslook, dille en peper en zout en besprenkel de salade hiermee.
  • Ingrediënten:
  • ½ rode ui, in halve ringen
  • ¼ komkommer, in schijfjes
  • ½ tomaat, in parten
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 50 g gamba's
  • 50 g tonijn uit blik op water
  • 50 g Hollandse garnalen
  • 50 g sla
  • Paar takjes dille, fijngehakt
  • Paar takjes bieslook, fijngehakt
  • 2 el olijfolie
  • 1 el citroensap
Voedingswaarde
Energie
Kcal 342 Kcal
Vet 22,3 g
Koolhydraten 4,7 g
Eiwitten 30,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Salade zeevruchten
Uw waardering