Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 3 Lekker in balans

Seafood Curry

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pureer de ui en gember samen tot puree. Verhit de olie in een pan, voeg de garam marsala toe en de gember-ui puree toe. Voeg de resterende ingrediënten toe, behalve de chilipeper en de tomaat. Voeg na 1 minuut de chilipeper toe en bak nog een minuut, voeg dan de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout. Breng de saus aan de kook, voeg de vis en zeevruchten toe en laat het geheel een minuut of vijf zachtjes doorkoken. Serveer de rijst met de curry.
Let op: Dit recept is pas toegestaan vanaf fase 3B
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g vis en zeevruchten (mosselen, witvis, zalm, garnalen)
  • 2 el gekookte zilvervlies rijst
  • Saus:
  • ½ ui
  • 2 cm gember, geraspt
  • 2 el olie
  • 1 tl kippenbouillonpoeder
  • ½ tl garam marsala
  • ¾ rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 100 g tomaten, in blokjes
  • 1 el koriander
  • 50 g prei
Voedingswaarde
Energie
Kcal 578 Kcal
Vet 28,2 g
Koolhydraten 42,8 g
Eiwitten 35,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Seafood Curry
Uw waardering