Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 3 Lekker in balans

Spaanse tortilla

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Klop in een kom de eieren los met een vork en voeg de knoflook, kaas en olijven toe. Roer goed door. Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de ui glazig, voeg de paprika en krieltjes toe en bak 3 minuten omscheppend bruin. Voeg het eimengsel toe aan de pan en laat circa 15 minuten bakken op laag vuur. Is de bovenkant niet gaar en de onderkant bruin? Keer de omelet dan om met een bord en bak nog enkele minuten aan de andere kant voor een mooie bruine kleur. Vul aan met een schaaltje rauwkost.
Tip:
Ook koud lekker.
  • Ingrediënten:
  • 2 eieren
  • 5 gekookte krielaardappeltjes, in plakjes
  • ½ rode paprika, in blokjes
  • 1 ui, fijn gesneden
  • 1 teen knoflook, fijn gesneden
  • 2 el olijven, in plakjes
  • 2 el geraspte kaas 20+
  • 1 el olijfolie
Voedingswaarde
Energie
Kcal 468 Kcal
Vet 27,0 g
Koolhydraten 31,2 g
Eiwitten 25,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Spaanse tortilla
Uw waardering