Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 3 Lekker in balans

Spaghetti bolognaise

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit een koekenpan zonder olie en bak hierin het gehakt rul. Fruit de knoflook en ui aan. Voeg de paprika toe en bak mee. Pureer 100 gram tomaten met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout en voeg toe aan het gehaktmengsel. Meng de overige tomaat door het mengsel en verwarm kort. Serveer met verse basilicum en de geraspte kaas
Tip:
Ook lekker met vegetarisch gehakt in plaats van mager rundergehakt.
  • Ingrediënten:
  • 1 portie (50 g) PowerSlim Balance spaghetti
  • 50 g mager rundergehakt
  • 150 g tomaten in kwarten
  • ½ paprika in blokjes
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 el parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • Verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 322 Kcal
Vet 9,5 g
Koolhydraten 25,0 g
Eiwitten 31,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Spaghetti bolognaise
Uw waardering