Winkelwagen
Terug

Spaghetti bolognese

Fase 1
Spaghetti bolognese
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de rundertartaar toe en bak rul en gaar in 4-5 minuten. Voeg de bleekselderij toe en bak kort mee. Voeg de gezeefde tomaten, de kruiden en peper en zout toe en laat 10 minuten pruttelen. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de saus.
Tip: Vanaf fase 2 lekker met een eetlepel geraspte Parmezaanse of 30+ kaas.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
  • 40-50 g rundertartaar
  • 100 g gezeefde tomaten
  • 100 g bleekselderij in halve maantjes
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el ui, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 1 tl oregano
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
346 Kcal
Vet 14,7 g
Koolhydraten 14,9 g
Vezels 25,3 g
Eiwitten 25,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spaghetti bolognese
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.