Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Spitskoolsalade met gerookte makreel

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Maak een dressing door de magere platte kaas, mosterd, citroensap, olijfolie, zout en peper goed met elkaar te mengen. Voeg de spitskool, lente-ui en de knoflook toe en roer alles even goed door elkaar. De salade wordt het lekkerst als je deze circa 1 uur afgedekt in de koelkast laat staan. Serveer met de gerookte makreel en breng eventueel nog wat extra op smaak met wat zout en peper.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g gerookte (peper) makreel
  • 100 g spitskool
  • 1 stengel lente-ui in ringen
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 tl sterke mosterd
  • 1 tl citroensap
  • 1 el magere platte kaas
  • ½ el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 566 Kcal
Vet 42,7 g
Koolhydraten 7,1 g
Eiwitten 36,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Spitskoolsalade met gerookte makreel
Uw waardering