Fase 2A

Suikervrije stoofpeertjes

Bereidingstijd 75 minuten Aantal personen: 4
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Schil de peren (laat de steeltjes eraan zitten) en doe ze in een pan. Giet er zoveel water bij dat ze onder staan. Voeg alle ingrediënten toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag en laat de peertjes minimaal een uur stoven.
Tip:
Lekker in de herfst en winter bij een ontbijt met kwark of een verwarmend stoofgerecht in de avond.
  • Ingrediënten:
  • 300 g Gieser Wildeman stoofpeertjes
  • 1 kaneelstokje
  • 2 vanillestokjes, doormidden gesneden
  • 1 steranijs
  • 1 kruidnagel
Voedingswaarde
Energie
Kcal 41 Kcal
Vet 0,2 g
Koolhydraten 8,8 g
Eiwitten 0,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Suikervrije stoofpeertjes
Uw waardering