Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Tortizza met rauwe ham en spinazie

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak een kruisje op de onderkant van de tomaat en blancheer 1 minuut in kokend water. Doe de tomaat daarna in ijswater totdat die afgekoeld is en trek het velletje eraf. Snijd in stukjes en meng de knoflook. Pureer met de staafmixer tot een puree en breng op smaak met peper en zout. Besmeer de wrap hiermee en beleg met de rauwe ham, olijven, ringen rode ui en de kruidenkaas. Besprenkel met het citroensap en schuif de tortizza circa 10 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de tortizza uit de oven en verdeel wat spinazieblaadjes over de pizza. Maak een minisalade van de spinazie die je over hebt en maak eventueel een simpele dressing van wat olijfolie, een drupje citroensap en peper en zout.
Tip:
Vanaf fase 2 lekker met een eetlepel geraspte 30+ kaas.
  • Ingrediënten:
  • 1 PowerSlim wrap
  • 3 plakjes rauwe ham
  • 1 el kruidenkaas light
  • 1 tomaat
  • 30 g spinazie
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • ¼ kleine rode ui
  • 3 olijven, gehalveerd
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 395 Kcal
Vet 25,2 g
Koolhydraten 9,8 g
Eiwitten 28,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Tortizza met rauwe ham en spinazie
Uw waardering