Fase 3 Lekker in balans

Vegetarische groene spaghetti

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti 10 minuten in ruim water met zout. Kook of stoom de broccoli beetgaar in circa 3-4 minuten. Verhit de olie in een koekenpan, fruit de knoflook aan en voeg de spinazie toe totdat deze geslonken is. Voeg vervolgens de tuinerwten, broccoli en spaghetti toe en roerbak kort. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verbrokkel de geitenkaas eroverheen.
  • Ingrediënten:
  • 1 portie (50 g) PowerSlim Balance spaghetti
  • 50 g geitenkaas
  • 100 g verse spinazie
  • 50 g broccoli in roosjes
  • 50 g tuinerwten, gedopt
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 388 Kcal
Vet 19,8 g
Koolhydraten 20,9 g
Eiwitten 28,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Vegetarische groene spaghetti
Uw waardering