Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Vietnamese noodlesoep

Bereidingstijd 490 minuten Aantal personen: 4
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Schenk de bouillon in de slowcooker en voeg de runderriblappen, ui, gember, rode peper, kruidnagel, steranijs, kaneelstokje en vissaus toe. Zet de slowcooker op de lage stand en laat de soep 8 uur garen. Voeg de laatste 20 minuten de noodles en de courgetti toe en laat meegaren. Schep het kaneelstokje en de steranijs uit de soep (let op: deze kan uit elkaar gevallen zijn). Voeg eventueel naar wens nog wat extra bouillon toe en garneer met de verse kruiden, bosui en limoensap.
  • Ingrediënten:
  • 2 zakjes PowerSlim noodles
  • 400 g runderriblappen in dunne reepjes
  • 400 g courgetti (courgette in dunne slierten, eventueel met behulp van een spiraalsnijder)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 bosuitje in dunne ringen
  • 1 liter runderbouillon
  • 2 el vissaus
  • Sap van ½ limoen
  • 2 cm verse geraspte gember
  • ½ rode peper, heel fijn gehakt
  • 1 kruidnagel
  • 1 steranijs
  • 1 kaneelstokje
  • Verse koriander
Voedingswaarde
Energie
Kcal 274 Kcal
Vet 11,0 g
Koolhydraten 10,8 g
Eiwitten 32,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Vietnamese noodlesoep
Uw waardering