Fase 3 Lekker in balans

Vissoep met kabeljauw

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui circa 2 minuten. Voeg de wortel, prei en de aardappel toe bak 3 minuten mee. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat 15 minuten koken op laag vuur. Kook de laatste 5 minuten de kabeljauw mee. Breng de soep op smaak met wat zout en peper en bestrooi met de peterselie.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g kabeljauwfilet in stukjes
  • 1 middelgrote (50 g) vastkokende aardappel in blokjes
  • 100 g prei in stukjes
  • 100 g wortel in stukjes
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 350 ml visbouillon
  • 1 el verse peterselie, grof gehakt
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 327 Kcal
Vet 11,6 g
Koolhydraten 22,2 g
Eiwitten 30,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Vissoep met kabeljauw
Uw waardering