Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2B

Witlof met ham en kaassaus

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op circa 220 °C. Laat de witlofstronkjes circa 5 minuten koken en giet af. Even laten afkoelen en de stronkjes omwikkelen met de plakken ham. Leg de rolletjes in een ingevette ovenschaal. Verwarm de melk samen met de boter in een steelpannetje. Voeg het runderbouillonpoeder en peper en zout toe. Meng met de maïzena en de kaas en roer nog even goed door. Giet de kaassaus over de witlof. Zet de schaal circa 10 minuten onder de hete grill of in de oven.
Tip:
Garneer met wat peterselie.
  • Ingrediënten:
  • 2 witlof stronkjes
  • 4 plakken gekookte ham
  • 2 el geraspte 30+ kaas
  • 100 ml halfvolle melk
  • ½ el roomboter
  • 1 tl maïzena
  • ½ tl runderbouillonpoeder
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 264 Kcal
Vet 13,1 g
Koolhydraten 12,2 g
Eiwitten 23,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Witlof met ham en kaassaus
Uw waardering