Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Witte koolsalade met bieslook en lente-ui

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Meng de kwark met de helft van de bieslook, het teentje knoflook, wat druppels limoensap, snufje zout en wat versgemalen peper. Meng de witte kool met de lente-ui, de rest van de bieslook en knijp het partje limoen erover uit. Meng de witte kool met de kwark.
Tip:
Lekker met een stukje witvis of pulled chicken uit de slowcooker.
  • Ingrediënten:
  • 2 el magere kwark
  • 100 g witte kool in dunne reepjes
  • 2 stengels lente-ui in ringen
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • ± 10 sprietjes bieslook, fijngehakt
  • Partje limoen
  • Zout
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 50 Kcal
Vet 0,1 g
Koolhydraten 6,6 g
Eiwitten 4,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Witte koolsalade met bieslook en lente-ui
Uw waardering