Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Zalmfilet met gegrilde witlof

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Snijd de onderkant van de witlof en snijd de stronkjes in de lengte doormidden. Verwijder vervolgens de harde kern. Verhit de grillpan, bestrijk de witlof met 1 eetlepel olie en gril aan beide kanten in circa 10 minuten beetgaar. Kruid de zalm met peper en Italiaanse kruiden. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de zalm aan beide kanten circa 2-3 minuten tot de gewenste gaarheid is bereikt. Leg de witlof en de zalmfilet op een bord, breng op smaakt met een beetje zout en garneer met verse peterselie.
Tip:
Zit je met de witlof nog niet aan de 200 gram en heb je zin in meer groentes? Dan kun je dit aanvullen met tomaat of een andere groente uit de lijst.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g zalmfilet
  • 2 stronkjes witlof
  • 2 el olijfolie
  • Italiaanse kruiden
  • Verse peterselie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 480 Kcal
Vet 36,9 g
Koolhydraten 4,1 g
Eiwitten 32,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Zalmfilet met gegrilde witlof
Uw waardering