Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Zuurkoolschotel met bloemkoolpuree en champignons

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook of stoom de bloemkool in circa 10 minuten gaar en pureer het daarna met de staafmixer. Roer de roomkaas erdoorheen en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Doe de zuurkool met eventueel een beetje water in een pan en laat op midden hoog vuur in circa 4 à 5 minuten warm worden. Verhit de olie in de pan en bak de rundertartaar in circa 5-7 minuten gaar en bak vervolgens de champignons nog even kort mee. Roer alles door elkaar en strooi tenslotte de geraspte kaas eroverheen.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g rundertartaar
  • 125 g bloemkool
  • 75 g zuurkool
  • 5 champignons
  • 3 tl roomkaas light
  • 1 el geraspte 30+ kaas
  • 1 el olijfolie
  • Nootmuskaat
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 365 Kcal
Vet 21,7 g
Koolhydraten 5,2 g
Eiwitten 34,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Zuurkoolschotel met bloemkoolpuree en champignons
Uw waardering