Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Berichten

Tip
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Vakantiekilo’s? 6 tips om ze kwijt te raken

De barbecues en wijntjes tijdens de vakantie kunnen soms extra vakantiekilo's opleveren. Maar hoe raak je ze weer kwijt?

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand september 2018: B-Well Harelbeke

Reeds 8 jaar begeleid ik klanten naar een gezond gewicht en een evenwichtig eetpatroon!

Lees meer
Tip
PowerSlim  
Lunches to go

Wij geven je een paar lekkere PowerSlim proof opties om snel en makkelijk een lunch klaar te maken die je mee kunt nemen naar je werk.

Lees meer
Column
Gitte Smolders Diëtist PowerSlim
Detoxen, iets voor jou?

Ik merk dat velen zich afvragen wat het nut is van detoxen. Ik geef je graag meer uitleg over de werking hiervan en de PowerSlim Balance supergreen detox.

Lees meer
Column
Gitte Smolders Diëtist PowerSlim
Is het gebruik van een multivitamine noodzakelijk?

Door verschillende omstandigheden (bijvoorbeeld medicijngebruik, zwangerschap, of afvallen) kan de behoefte aan vitaminen en mineralen verhoogd zijn.

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
In balans blijven, hoe doe je dat?

Je hebt je doel behaald en wil graag in balans blijven. Jouw verantwoorde leefstijl voortzetten kun je met de producten van PowerSlim Balance.

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand augustus 2018: Els van den Borre

Al meer dan 20 jaar lang is het nu mijn doel mensen persoonlijk en in een familiale sfeer te begeleiden, zodanig dat de vooropgestelde doelen behaald worden.

Lees meer
Tip
PowerSlim  
6x Lichte avondmaaltijden

Wij geven je graag inspiratie voor een aantal lekkere, lichte avondmaaltijden. Geschikt voor een warme zomerdag maar ook prima wanneer je even een balansdag inplant.

Lees meer