Berichten

Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Hoe komt het dat je van sommige voedingsmiddelen maar kunt blijven eten?

Er zijn bepaalde producten die een hoge ‘dooreetfactor’ hebben. Dit zijn met name voedingsmiddelen die je makkelijk weg kan eten en waarmee je dus moeilijk kunt stoppen.

Lees meer
PowerSlim
PowerSlimmers helpen elkaar: ‘Hoe ga je om met verleidingen?’

Soms lijkt het wel alsof de verleidingen overal op de loer liggen. Hoe lukt het je dan om een gezond eetpatroon te blijven volhouden? Hoe lukt het je om ‘nee’ te zeggen, of wanneer zeg je wel ‘ja’?

Lees meer
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Gezond eten doe je met de kleuren van de regenboog

Probeer dagelijks minstens drie tot vijf verschillende kleuren te eten. Neig niet dagelijks naar hetzelfde, maar varieer er op los. Hoe gevarieerder je voedingspatroon, hoe meer verschillende vitamines en mineralen je binnenkrijgt.

Lees meer
Hylke Boelens, Diëtist PowerSlim
Verbeter je darmgezondheid en versterk je immuunsysteem

Er is een sterke verbinding tussen je darmen, je brein en je immuunsysteem. Wat we denken en doen heeft, wellicht vaker dan je je bewust bent, invloed op hoe we ons lichamelijk voelen.

Lees meer
PowerSlim
PowerSlimmers helpen elkaar: ‘Hoe blijf ik op gewicht?’

Een onderwerp dat altijd veel vragen en soms ook wel eens angst en frustratie oproept: op gewicht blijven. Want hoe doe je dat nou? We vroegen onze PowerSlimmers om tips.

Lees meer
PowerSlim
Center van de maand april: Food ’n Style

Deze maand feliciteren we PowerSlim coach Murielle van Food 'n Style in Meerhout, haar center is deze maand benoemd tot het PowerSlim center van de maand april 2021.

Lees meer
PowerSlim
Waarom nu een goed moment is om te starten met een gezonde levensstijl

Het is een prima moment om nu te starten om jouw doelen te behalen! Waarom? Wij geven je een aantal goede redenen en tips om nu te starten met een gezonde levensstijl!

Lees meer
Kim van Dooren, Diëtist PowerSlim
Geen jojo-effect meer met deze 3 tips

Ruim 40% is ontevreden met zijn gewicht. Wil jij weten hoe je het jojo-effect voorkomt en succesvol blijvend af kunt vallen? Met deze 3 tips zeg jij het jojo-effect voorgoed vaarwel.

Lees meer
Laad meer berichten