Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Berichten

Column
Kim van Dooren Diëtist PowerSlim
Variatietips PowerSlim producten

Tijd voor een update, lekkere variatietips met de PowerSlim producten. Want soms heb je gewoon even zin in iets anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een quiche met de PowerSlim kaaskoekjes of noodles als vermicelli door je soep.

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand november 2018: Figuurcoach

Reeds 20 jaar de stok achter de deur voor klanten die zich niet goed in hun vel voelen en overtollige kilo's willen kwijtspelen. Ik ben enorm gemotiveerd om ze naar hun streefdoel te begeleiden.

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Tijd voor groente van het seizoen!

In mijn column zal ik een aantal seizoensgroenten uitlichten die traditioneel gezien in november aan de beurt zijn. Zoals boerenkool en knolselderij.

Lees meer
Column
PowerSlim  
Wat eet je om in balans te blijven? – Eetdagboek Anne

Vorige week keken we een dagje mee met PowerSlim diëtist Ayla, dit keer is de beurt aan Anne. Wat eet je allemaal op een dag wanneer je graag een gezond voedingspatroon volgt en in balans wil blijven?

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Wat eet je om in balans te blijven? - Eetdagboek Ayla

Een eetdagboekje van diëtist Ayla, waarin ze laat zien wat ze eet. Een verantwoord eetpatroon om in balans te blijven, met 5 eetmomenten op een dag.

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand oktober 2018: Cindy de Baets

Vaak komen mensen hier heel onzeker naar toe en zie ik ze volledig openbloeien. Dit is de drijfveer waarom ik dit elke dag met zoveel passie en enthousiasme doe!

Lees meer
Column
Gitte Smolders Diëtist PowerSlim
Havermout, een superfood?

Havermout is een graan dat niet tot nauwelijks bewerkt is en van nature geen gluten bevat. Daarnaast heeft havermout een aantal bewezen gezondheidsvoordelen.

Lees meer
News
Hylke Boelens Diëtist PowerSlim
Goed nieuws voor mensen met diabetes

Overal kom je het tegen: huisartsen gaan bij diabetes éérst gezond eten en meer bewegen adviseren in plaats van medicijnen.

Lees meer