Berichten

PowerSlim
Eet dit wel (en dit juist niet) als je hooikoorts hebt

Hooikoorts is een overdreven reactie van je immuunsysteem op onschuldige pollen. Een te hoog histaminegehalte in het lichaam veroorzaakt allergische reacties zoals een loopneus en tranende ogen.

Lees meer
PowerSlim
Eetdagboekje: het PowerSlim starterspakket

Ik neem jullie mee in mijn week PowerSlim, dus: laten we beginnen! Het starterspakket bestaat uit 7 handige dagdoosjes met ieder 6 producten. Zo bevat ieder doosje alle eetmomenten voor één dag.

Lees meer
PowerSlim
Center van de maand juni: Schoonheidsinstituut Isabelle

Ik besloot in 2019 met PowerSlim te starten. Goed voelen en er goed uitzien begint aan de binnenkant, want wanneer je je goed in je vel voelt ga je stralen en kan je de wereld aan.

Lees meer
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Wat kun je doen om meer zelfvertrouwen te krijgen?

Besef je dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Als jij dus tegen jezelf blijft zeggen dat het je niet lukt om af te vallen of dat je ergens niet goed in bent, dan ga je daar ook in geloven en het bijbehorende gedrag vertonen. Gelukkig kun je dat ook omdraaien!

Lees meer
PowerSlim
PowerSlimmers helpen elkaar: favoriete koolhydraatarme recepten

We wilden dan ook graag van onze PowerSlimmers weten wat jullie favoriete koolhydraatarme recepten zijn! Op die vraag kregen we een heleboel lekkere receptjes terug.

Lees meer
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Kan stress zorgen voor een toename van buikvet?

Een van de oorzaken van het opslaan van vet op je buik kan te maken hebben met stress. Je lichaam kan door meerdere aspecten stress ervaren.

Lees meer
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Slaap je slank?

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat slaap problemen wel eens mede de oorzaak kan zijn van overgewicht. Hoe belangrijk is slaap nou echt?

Lees meer
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Beweging: groots effect door kleine veranderingen

Bewegen, waar haal ik de tijd vandaan denk je misschien? Ik zou je graag wat tips willen geven om van bewegen een vast onderdeel te maken in je leven.

Lees meer
Laad meer berichten