Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Berichten

Column
PowerSlim  
10 tips om Blue Monday te overleven

Blue monday, voor sommigen de meest deprimerende dag van het jaar. Maar niet voor jou, met deze 10 tips.

Lees meer
Tip
PowerSlim  
8x Warme soepen

Heerlijk, om met dit weer te genieten van een lekkere kop soep. Als lunch, bijgerecht of avondmaaltijd. Zo heb je meteen je portie groente binnen!

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand januari 2019: The Coaching Corner

Bij The Coaching Corner in Halen staat persoonlijke coaching centraal! Wij begeleiden mensen met het vermageren met het PowerSlim programma.

Lees meer
Tip
PowerSlim  
De 10 populairste recepten van 2018

Wat zijn de lekkerste PowerSlim recepten? We maakten een lijstje van de populairste recepten in 2018. Welke is jouw favoriet?

Lees meer
Tip
PowerSlim  
Inspiratie voor een warme lunch

Soms heb je van die dagen dat een warme trui niet genoeg is en je het de hele dag koud hebt. Dan is het lekker als je je kan opwarmen met een warme lunch.

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Nee zeggen. Hoe doe je dat?

Een manier waardoor je gemakkelijker nee kunt zeggen tegen allerlei lekkere koekjes en snoepjes? Houd je bloedsuikerspiegel onder controle!

Lees meer
News
Hylke Boelens Diëtist PowerSlim
Verbeterde samenstelling multivitamine

De producten van PowerSlim zijn continu in ontwikkeling. Onlangs hebben we een nieuwe receptuur voor de multivitamine ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Verantwoord de kerstdagen door

Je kunt ook heel lekker eten tijdens de Kerst met wat minder suikers en koolhydraten. Je hoeft dus helemaal niks te missen!

Lees meer