Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Berichten

Tip
PowerSlim  
De lekkerste pannenkoeken op een rij!

Hoewel pannenkoeken geen gezond imago hebben hoeft het helemaal niet zo ongezond te zijn. Wij zetten een paar lekkere opties voor je op een rijtje.

Lees meer
Tip
Gitte Smolders Diëtist PowerSlim
10x Koolhydraatarm broodbeleg

Is jouw ontbijt of lunch vaak hetzelfde? En kies je uit gemak vaak voor dezelfde belegsoorten? Dat is helemaal niet nodig, er is zoveel lekkers mogelijk dat ook nog eens verantwoord is.

Lees meer
Column
Kim van Dooren Diëtist PowerSlim
Met deze tips eet jij gezond bij vegetarisme

Vegetarisme, waar moet je als vegetariër goed op letten? Houd onder andere in de gaten of je voldoende vitamine B1, B12 en ijzer binnenkrijgt.

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
PowerSlim, kan dat ook als je vegetariër bent?

Er zijn genoeg lekkere mogelijkheden om het PowerSlim programma vegetarisch te volgen. We geven je tal van lekkere opties en een voorbeeld dagmenu.

Lees meer
Column
Hylke Boelens Diëtist PowerSlim
Wat is het ketogeen dieet?

Een ketogeen dieet bevat heel weinig koolhydraten, waardoor je lichaam effectief vet gaat verbranden. Het PowerSlim programma werkt ook volgens dit principe.

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand maart 2019: Be Free Slim

Jarenlang heb ik zelf geworsteld om mijn gewicht onder controle te krijgen door talloze diëten te proberen. PowerSlim was voor mij de oplossing.

Lees meer
Tip
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Klaar voor een PowerSlim proof carnaval!

Als PowerSlimmer zul je tijdens carnaval soms moeten opletten. Dat wil niet zeggen dat je daardoor geen leuke carnaval kunt hebben, maar hoe pak je dit aan?

Lees meer
Tip
PowerSlim  
Carnaval tips

Ben jij aan het PowerSlimmen maar wil je Carnaval écht niet missen? Wij geven je een aantal tips om deze dagen met zo min mogelijk schade door te komen.

Lees meer
Laad meer berichten