Winkelwagen
Terug
8 november 2017

5x Tosti inspiratie

Wij geven je weer wat nieuwe inspiratie en zetten vijf (koolhydraatarme) ideeën voor een lekkere tosti op een rijtje!

Het is lekker, snel en makkelijk, een tosti maar het kan veel leuker en lekkerder dan de gegrilde boterham met ham en kaas. Wij geven je weer wat nieuwe inspiratie en zetten vijf (koolhydraatarme) ideeën voor een lekkere tosti op een rijtje! 

Gegrild broodje met pikante kip (fase 1)

Besmeer een PowerSlim meerzaden bolletjemet een theelepel sambal en beleg deze met twee plakjes kipfilet en vier plakjes avocado. Leg je broodje tussen het tosti-ijzer totdat je tosti goudbruin is. Geniet van je verantwoorde, gegrilde broodje!

Mediterrane tosti (fase 1)

Neem een PowerSlim mediterraan broodje en besmeer deze met 1 eetlepel zuivelspread kruiden light, 2 plakjes achterham (of een andere hamsoort die toegestaan is in fase 1) en een halve tomaat, in schijfjes gesneden. Even grillen totdat de tosti goudbruin is en smullen maar!  

Gegrilde groenten met geitenkaas (fase 2)

Snijd een rode paprika in reepjes en 50 g courgette in schijfjes en bak deze circa 5 minuten in een koekenpan met 1 eetlepel olijfolie aan beide kanten. Breng de courgetteschijfjes op smaak met peper en zout. Beleg een snee PowerSlim sesam lijnzaadbroodmet de plakjes groenten en garneer met 3 theelepels verse geitenkaas. Dek af met de tweede snee en plaats je tosti tussen het tosti-ijzer voor circa 5 minuten.

Tosti caprese (fase 2)

De klassieke salade caprese is een lekkere inspiratiebron om ook een tosti van te maken. Neem twee sneetjes PowerSlim sesam lijnzaadbrood . Beleg één snee met drie gesneden plakjes mozzarella light, een halve gesneden tomaat en een paar blaadjes basilicum en dek af met de tweede snee. Verwarm je tosti zodat de mozzarella lekker smelt en geniet van je Italiaanse tosti! 

Tosti met champignons (fase 2)

Verwarm een koekenpan met een eetlepel olijfolie. Bak hierin 100 gram schijfjes champignons en een halve rode ui in ringen. Beleg een snee PowerSlim sesam lijnzaadbrood met een plakje 20+ of 30+ kaas en strooi hierover de gebakken champignons en ui. Leg de tweede snee er op en verwarm je tosti in een grill.

Smakelijk!

Zoals je ziet zijn deze vijf inspiratietips een stuk koolhydraatarmer dan een gewone tosti, maar vult de tosti voldoende door de benodigde eiwitten en vetten. Is toch de klassieke tosti jouw favoriet en past deze binnen jouw dieet? Maak hem dan net wat gezonder door te kiezen voor twee sneeën volkoren brood en deze te beleggen met ham en 20+ of 30+ kaas.

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht