Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Center van de maand april 2017: Ilima

26 april 2017

Deze maand is Ilima uit Hees PowerSlim center van de maand april 2017!

Ilima is ontstaan uit de ‘i’ van Inge en ‘lima’, de mytische godin van de ommekeer. In mijn praktijk wil ik de coach zijn die jou bewust maakt van een gezondere leefwijze. Gezonde voeding is zeer belangrijk om je lichaam goed te laten functioneren en je goed in je vel te voelen. Als we ons goed in ons vel voelen, dan stralen we ook van binnenuit!

Ik ben al jaren bezig met gezonde voeding, het is mijn passie om lekker en gezond te koken. Bovendien heb ik veel ervaring met vegetarische voeding. Als je overgewicht hebt, dan is het moeilijk om dit op je eentje en met ‘gewone’ voeding op een verantwoorde manier kwijt te geraken. Daarvoor is PowerSlim de ideale start. Je leert terug bewust te kiezen wat en hoe je eet, onder mijn begeleiding. Als je je gewenste gewicht bereikt hebt gaan we samen kijken hoe je verder je gezond patroon kan blijven toepassen, ook met een gezin. Samen kunnen we meer bereiken dan alleen!

Uiteraard ben ik zelf PowerSlim eerst gaan gebruiken. Ik vind het belangrijk om te weten hoe het werkt, voelt, smaakt... Mijn lichaam reageerde meteen goed. Het geeft snel een signaal als iets niet in orde is. PowerSlim is geen dieet, het is het begin van een gezonde manier van eten en bewustwording van waarmee je je lichaam voedt. Mijn lichaam is niet alleen enkele kilo’s lichter, maar het voelt ook als een grote schoonmaak binnenin. De keuze om met PowerSlim samen te werken, was dan ook snel gemaakt.

In januari 2017 ben ik gestart met mijn praktijk. De reacties van mijn klanten zijn zeer positief. Een klantje zei ‘Dit is nu het eerste, na alles wat ik geprobeerd hebt, wat echt werkt en waar ik me goed bij voel. Het lukte me nooit om sporten vol te houden en nu wel, omdat ik me beter in mijn vel voel’. Dat is precies waar ik het voor doe: iemand begeleiden naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven.

Wil jij ook nog kilootjes kwijt voor de zomer? Je kan bij mij steeds terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via www.ilima.be, info@ilima.be of 0475-776259

Tot binnenkort!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anneloes Kemperman, 34 jaar "Schitterend in mijn kerst outfit!*"

Ik voel me goed en dat motiveert me. Ik zie de feestdagen dan ook met veel plezier tegemoet en heb mijn kerstjurk al klaar hangen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nadia de Plus, 45 jaar uit Roosdaal "Ik ben weer de vrouw met de uitstraling waar ik mezelf in herken!*"

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet en ben ontzettend trots op mezelf. Eindelijk ben ik weer de vrouw met de uitstraling waar ik mezelf in herken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer