Center van de maand april 2017: Ilima

26 april 2017

Deze maand is Ilima uit Hees PowerSlim center van de maand april 2017!

Ilima is ontstaan uit de ‘i’ van Inge en ‘lima’, de mytische godin van de ommekeer. In mijn praktijk wil ik de coach zijn die jou bewust maakt van een gezondere leefwijze. Gezonde voeding is zeer belangrijk om je lichaam goed te laten functioneren en je goed in je vel te voelen. Als we ons goed in ons vel voelen, dan stralen we ook van binnenuit!

Ik ben al jaren bezig met gezonde voeding, het is mijn passie om lekker en gezond te koken. Bovendien heb ik veel ervaring met vegetarische voeding. Als je overgewicht hebt, dan is het moeilijk om dit op je eentje en met ‘gewone’ voeding op een verantwoorde manier kwijt te geraken. Daarvoor is PowerSlim de ideale start. Je leert terug bewust te kiezen wat en hoe je eet, onder mijn begeleiding. Als je je gewenste gewicht bereikt hebt gaan we samen kijken hoe je verder je gezond patroon kan blijven toepassen, ook met een gezin. Samen kunnen we meer bereiken dan alleen!

Uiteraard ben ik zelf PowerSlim eerst gaan gebruiken. Ik vind het belangrijk om te weten hoe het werkt, voelt, smaakt... Mijn lichaam reageerde meteen goed. Het geeft snel een signaal als iets niet in orde is. PowerSlim is geen dieet, het is het begin van een gezonde manier van eten en bewustwording van waarmee je je lichaam voedt. Mijn lichaam is niet alleen enkele kilo’s lichter, maar het voelt ook als een grote schoonmaak binnenin. De keuze om met PowerSlim samen te werken, was dan ook snel gemaakt.

In januari 2017 ben ik gestart met mijn praktijk. De reacties van mijn klanten zijn zeer positief. Een klantje zei ‘Dit is nu het eerste, na alles wat ik geprobeerd hebt, wat echt werkt en waar ik me goed bij voel. Het lukte me nooit om sporten vol te houden en nu wel, omdat ik me beter in mijn vel voel’. Dat is precies waar ik het voor doe: iemand begeleiden naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven.

Wil jij ook nog kilootjes kwijt voor de zomer? Je kan bij mij steeds terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via www.ilima.be, info@ilima.be of 0475-776259

Tot binnenkort!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>