Center van de maand juli 2017: BeautyCorner Sindy Vissers

28 juli 2017

Deze maand is BeautyCorner Sindy Vissers het PowerSlim center van de maand juli 2017.

In het landelijke Doorslaar te Lokeren runt Sindy Vissers haar BeautyCorner. Dit mooie kader symboliseert het jarenlange werk, dat zij in haar zaak geïnvesteerd heeft.

Naast de meest uiteenlopende behandelingen om het beste uit jouw schoonheid te halen, zag Sindy ook de uitdaging om het beste te halen uit de vele afslankmethodes die momenteel ons dagelijks leven doorkruisen.

Na jarenlange gesprekken met haar klanten, over afslanken en de struikelblokken die hiermee gepaard gaan, kan je op zijn minst zeggen dat zij weet wat er bij de mensen speelt om het gedroomde gewicht te behalen.

Met de opbouw van deze jarenlange informatie, is zij gaan zoeken wat er echt kan helpen om op een verantwoorde en wetenschappelijke onderbouwde manier af te slanken.

Het moest iets zijn waarbij je absolute zekerheid kreeg van resultaat, maar vooral ook iets dat je zonder veel hindernissen kan bereiken. Kortom: een methode die vrij makkelijk vol te houden is, omdat deze vooral veel variatie biedt. Hierdoor krijg je niet het gevoel dat je op dieet bent, maar eerder dat je een andere eetgewoonte aanleert.

Na het nodige opzoekwerk is zij terecht gekomen bij PowerSlim. Dit bleek exact te beantwoorden aan de noden waar zij jarenlange gesprekken over gehad heeft met haar cliënteel.

De motivatie om zich op te laten leiden tot volwaardige PowerSlim Coach, was meteen gezet. Het was immers precies wat Sindy zocht, als perfecte aansluiting voor haar behandelingen in schoonheidszorgen!

www.beautycorner-sindyvissers.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>