Center van de maand juli 2017: BeautyCorner Sindy Vissers

28 juli 2017

Deze maand is BeautyCorner Sindy Vissers het PowerSlim center van de maand juli 2017.

In het landelijke Doorslaar te Lokeren runt Sindy Vissers haar BeautyCorner. Dit mooie kader symboliseert het jarenlange werk, dat zij in haar zaak geïnvesteerd heeft.

Naast de meest uiteenlopende behandelingen om het beste uit jouw schoonheid te halen, zag Sindy ook de uitdaging om het beste te halen uit de vele afslankmethodes die momenteel ons dagelijks leven doorkruisen.

Na jarenlange gesprekken met haar klanten, over afslanken en de struikelblokken die hiermee gepaard gaan, kan je op zijn minst zeggen dat zij weet wat er bij de mensen speelt om het gedroomde gewicht te behalen.

Met de opbouw van deze jarenlange informatie, is zij gaan zoeken wat er echt kan helpen om op een verantwoorde en wetenschappelijke onderbouwde manier af te slanken.

Het moest iets zijn waarbij je absolute zekerheid kreeg van resultaat, maar vooral ook iets dat je zonder veel hindernissen kan bereiken. Kortom: een methode die vrij makkelijk vol te houden is, omdat deze vooral veel variatie biedt. Hierdoor krijg je niet het gevoel dat je op dieet bent, maar eerder dat je een andere eetgewoonte aanleert.

Na het nodige opzoekwerk is zij terecht gekomen bij PowerSlim. Dit bleek exact te beantwoorden aan de noden waar zij jarenlange gesprekken over gehad heeft met haar cliënteel.

De motivatie om zich op te laten leiden tot volwaardige PowerSlim Coach, was meteen gezet. Het was immers precies wat Sindy zocht, als perfecte aansluiting voor haar behandelingen in schoonheidszorgen!

www.beautycorner-sindyvissers.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anneke Paas, 56 jaar "Start vandaag nog, want je kan jezelf geen mooier cadeau geven*"

In een jarenlange strijd tegen een depressie heb ik mezelf mentaal beter leren kennen. Ik besefte dat mijn innerlijke gevoel over mijzelf niet overeenkwam met hoe ik mijzelf in de spiegel zag.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>