Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Center van de maand juli 2017: BeautyCorner Sindy Vissers

28 juli 2017

Deze maand is BeautyCorner Sindy Vissers het PowerSlim center van de maand juli 2017.

In het landelijke Doorslaar te Lokeren runt Sindy Vissers haar BeautyCorner. Dit mooie kader symboliseert het jarenlange werk, dat zij in haar zaak geïnvesteerd heeft.

Naast de meest uiteenlopende behandelingen om het beste uit jouw schoonheid te halen, zag Sindy ook de uitdaging om het beste te halen uit de vele afslankmethodes die momenteel ons dagelijks leven doorkruisen.

Na jarenlange gesprekken met haar klanten, over afslanken en de struikelblokken die hiermee gepaard gaan, kan je op zijn minst zeggen dat zij weet wat er bij de mensen speelt om het gedroomde gewicht te behalen.

Met de opbouw van deze jarenlange informatie, is zij gaan zoeken wat er echt kan helpen om op een verantwoorde en wetenschappelijke onderbouwde manier af te slanken.

Het moest iets zijn waarbij je absolute zekerheid kreeg van resultaat, maar vooral ook iets dat je zonder veel hindernissen kan bereiken. Kortom: een methode die vrij makkelijk vol te houden is, omdat deze vooral veel variatie biedt. Hierdoor krijg je niet het gevoel dat je op dieet bent, maar eerder dat je een andere eetgewoonte aanleert.

Na het nodige opzoekwerk is zij terecht gekomen bij PowerSlim. Dit bleek exact te beantwoorden aan de noden waar zij jarenlange gesprekken over gehad heeft met haar cliënteel.

De motivatie om zich op te laten leiden tot volwaardige PowerSlim Coach, was meteen gezet. Het was immers precies wat Sindy zocht, als perfecte aansluiting voor haar behandelingen in schoonheidszorgen!

www.beautycorner-sindyvissers.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandy Suy, 47 jaar uit Meerhout "Mijn coach heeft mij weer doen stralen!*"

Ik wil mijn gewicht graag behouden en met de steun van mijn coach gaat dat mij zeker lukken.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer