Winkelwagen
Terug
11 november 2016

Center van de maand november 2016: A-linea in Linden

Deze maand benoemen wij A-linea in Linden PowerSlim center van de maand oktober. Eigenaresse Ann de Geest vertelt over haar ervaring met PowerSlim.

Deze maand benoemen wij A-linea in Linden PowerSlim center van de maand november. Zaakvoerster Ann de Geest vertelt over haar ervaring met PowerSlim.

“Mijn naam is Ann De Geest. Na zelf jarenlang te hebben gezocht naar de sleutel tot een ideaal lichaamsgewicht is bij mij, als apotheker, gaandeweg de fascinatie voor gezonde voeding en afslanken gegroeid. Gaandeweg werd dit dan ook echt mijn passie. Ik ben zelf 35 kilo afgevallen en mensen om mij heen gingen vragen naar mijn geheim.

Drie jaar geleden startte ik daarom mijn eigen afslankstudio A-linea op, waar ik dagelijks met heel veel passie mij concentreer op individuele coaching rekening houdend met ieders persoonlijke situatie. Daar veel mensen het organisatorisch, praktisch of zelfs emotioneel het zeer moeilijk vinden om af te vallen kreeg ik meer en meer vraag naar een eenvoudig te volgen afslankprogramma met aangepaste voedingsmiddelen.

Mijn zoektocht naar de ideale oplossing bracht mij bij PowerSlim. PowerSlim is immers een doeltreffende en wetenschappelijk onderbouwde methode die, met goed uitgebalanceerde voedingsmiddelen en persoonlijke begeleiding snel zorgt voor gewichtsverlies. Ik slaag er nu in om mijn cliënten naar hun ideaal gewicht te begeleiden en leer ze ook hoe ze dit gewicht kunnen behouden. Dit zorgt voor hele gelukkige mensen, maar ook een hele gelukkige coach.

A-linea is een ‘full body concept’. Naast afslanken kun jij bij A-linea ook terecht voor gewichtsbehoud met voedingsadviezen, beweging via dynamische PowerPlate-sessies en huidversteviging voa een aanbod van effectieve huidverstevigings producten.

Iedereen loopt met een tevreden glimlach bij mij de deur uit. Het zelfvertrouwen van mijn cliënten zie ik steeds meer terugkomen. Dat maakt mijn werk zo leuk!”  

www.a-linea.be

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht