Center van de maand november 2017: Slank 4ever

24 november 2017

Jarenlang deed ik mijn job als boekhoudster met passie en plezier. Echter, 5 jaar geleden werd vastgesteld dat er door een erfelijke factor een gezondheidsrisico is in onze familie. Ik begon te zoeken op het internet, boeken en artikels te lezen. Ieder vrij moment ging naar gezondheid en zo werd het ook een passie. Mijn enthousiasme en passie leeft op als ik mensen kan helpen. Want voeding, beweging en gezondheid zijn met elkaar verbonden. Ons lichaam is een motor, geef het de juiste brandstof en het zal perfect werken.

Ik geraakte uitgekeken op mijn job als boekhoudster en voelde de passie in gezondheid de bovenhand nemen. Dankzij Ruth Pattijn, een ex-collega én Powerslim coach, leerde ik PowerSlim kennen. Ik stond te kijken van de resultaten die haar klanten behaalden. En zo ontdekte ik dat Powerslim ook iets voor mij was. Ik besloot om mijn job op te zeggen en me om te scholen tot afslankcoach bij Powerslim. De opleiding was veelzijdig en een zeer goede aanvulling op mijn kennis.

Ondertussen zijn er in mijn nieuwe zaak “Slank 4ever” ook al van die mooie resultaten neergezet! Het programma van Powerslim leert mensen hoe ze gezond, lekker en veelzijdig kunnen eten, zonder honger te hebben. Door minder koolhydraten in het voedingspatroon, worden de overtollige vetten in het lichaam verbrand, terwijl je spiermassa behouden blijft en je achteraf de JOJO vermijdt. Niet alleen zakt de weegschaal en hebben ze pakken meer energie, ook hun psychische gezondheid gaat erop vooruit. Wat ben ik een fiere coach!

Ik vind het super om hen te kunnen begeleiden, aan te moedigen en interessante tips te geven. Met mensen werken, en deze resultaten zien, geeft mij ook dagelijks een pak voldoening.

Nadat zij hun streefgewicht behaald hebben, begeleid ik hen nog een jaar lang verder om dat gewicht ook te behouden. Er zijn zoveel factoren die mensen niet kennen, of waar ze niet op letten, en die toch invloed hebben op je gewicht. Powerslim is een prachtig programma om te volgen. Ik hoop in de toekomst nog heel wat mensen te kunnen begeleiden naar een gezonder en energieker lichaam.

Onze gezondheid is tenslotte onbetaalbaar.

Meer testimonials van PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer