Center van de maand september 2016: Slanker Zo!

30 september 2016

Deze maand is Slanker zo! in Eeklo uitgroepen tot PowerSlim center van de maand september. We feliciteren eigenaresse Ruth Pattijn met haar succesvolle PowerSlim center. We horen graag haar verhaal.

“Met een diploma als diëtiste, passie voor voeding en gezondheid én de drang naar een eigen zaak besloot ik Slanker zo! op te richten. Ik besloot om met het PowerSlim programma te werken omdat het een gezond, gevarieerd, ruim én zeer lekker assortiment voedingsmiddelen biedt. Mijn klanten ervaren het programma als een makkelijke en lekkere manier om af te vallen waarbij zeer mooie resultaten worden behaald. Ook ervaren ze niet het idee dat ze aan het diëten zijn.

Coaching vind ik heel erg belangrijk. Als diëtiste bied ik mijn klanten een persoonlijk en uitgebreid advies. Elke klant is uniek en krijgt een aangepast advies. In een rustige omgeving neem ik de tijd om te luisteren naar mijn klanten en hen mentale steun te geven. Naast de coaching sessies kunnen ze mij ook altijd bellen, sms’en of mailen voor dat extra duwtje in de rug.

Het is geweldig om mijn klanten gedurende het traject energieker te zien worden en hen te zien stralen. Mijn grootste uitdaging bestaat erin om mijn klanten hun streefgewicht te laten behouden. Voor mezelf hoe ik mijn gewicht sinds jaar en dag onder controle. Deze levenswijze deel ik graag met hen zodat ze definitief komaf kunnen maken met het jojo-effect.

Wil jij ook slanker, gezonder, energieker en gelukkiger worden? Ik begeleid je graag tot jouw doel en tot ver erna! 

Meer testimonials van PowerSlimmers
Wilma Blanken, 48 jaar "Ik voel me echt fantastisch!*"

Nu, 5 maanden na mijn start, heb ik mijn streefgewicht behaald. Dat is dus een gewichtsverlies van 5 kilo per maand. Ik voel me echt fantastisch!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemiek Schuitz, 40 jaar "Ik ben er trots op dat de kilo’s er af zijn en weg blijven!*"

Ik blijf er nog altijd trots op dat het mij gelukt is om 20 kg kwijt te geraken en dat de kilo’s ook weg blijven!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer