Center van de maand april: Beauty & Care Karen

3 april 2020

In de maand april is Beauty & Care Karen in Vrasene het PowerSlim center van de maand. 

Mijn naam is Karen Buys. Reeds 13 jaar baat ik een schoonheidssalon 'Beauty & Care Karen' te Vrasene uit. Doordat ik met mijn klanten toch wel een persoonlijk contact heb, viel me op hoeveel dames zich slecht voelen in hun vel. Telkens als ik hen een koffie of thee aanbood, zei 4 van de 5 vrouwen: "zonder koekje hé, want ik ben aan het diëten".

Wanneer ik hier verder op in ging, vertelden de dames me welke 'crashdiëten' ze aan het volgen waren. Diëten waarbij ze enkel vloeibaar of zelfs bijna niks mochten eten. Toen dacht ik bij mezelf, dit moet toch anders kunnen?! Ik ging op onderzoek uit. Enerzijds doordat mijn interesse in voeding de afgelopen jaren zo gegroeid, anderzijds omdat ik geloof in de voordelen die je lichamelijk kan ondervinden door goede voeding te nemen.

Hoe kan ik mijn klanten een andere en gezondere levensstijl aanleren? Hoe kan ik ze laten afslanken en waarbij ze nog steeds kunnen genieten van het leven? Laten genieten van de vele gezonde en lekkere dingen? Plezier laten vinden in het (di)eten? En hoe kan ik ze, nadat hun streefgewicht bereikt is, deze levensstijl laten aanhouden zodat ze eindelijk komaf maken met dat jojo-effect?

Toen kwam PowerSlim op m'n pad. Dit concept omvatte alles wat ik voor mijn klanten wou! Een heerlijk assortiment van zo'n 140 voedingsproducten waarbij ze vanaf dag 1 super lekker kunnen eten. Waarbij ze zonder schuldgevoel die reep chocolade mogen eten en waarbij ze samen met het gezin nog gezellig kunnen tafelen. Hierbij help ik niet enkel die kilo's te verliezen maar ook hun eetgewoontes te resetten. Waardoor ze zich beter, fitter en vooral gezonder voelen. En dat laatste is voor mij prioriteit. Dat is waarvoor ik het doe!

Ik kijk telkens zo hard uit naar de wekelijkse weegmomenten met mijn klanten. Soms is dit met een lach, soms ook met een traan. Maar de energie die ik krijg om deze mensen te helpen, te steunen en te coachen is onbeschrijfelijk. En dan nog te zwijgen over het streefgewicht dat telkens dichterbij komt, week per week. Fantastisch!

Toen plots stond het leven even stil. Door de maatregelen omtrent het coronavirus ben ik verplicht mijn salon te sluiten. Dit doet eerlijk gezegd wel even pijn. Wat ik elke dag doe én vooral wat ik graag elke dag doe, kan nu even niet meer. Eén ding stond vast, ik laat mijn PowerSlimmers niet in de steek! En die belofte hou ik staande. Mijn klanten kunnen nog steeds rekenen op mijn begeleiding via een online consult enerzijds. En op hun producten die ik gratis en met een grote glimlach aan huis lever anderzijds. Zo kunnen zij ook van thuis uit verder zetten waar ze aan begonnen waren en hun streefgewicht behalen. En dit toch nog steeds samen, maar van op afstand. Elk voordeel heeft zijn nadeel, want eigenlijk is dit juist dé ideale moment om te (beginnen) PowerSlimmen. Geen feestjes, geen verplichtingen, geen etentjes, meer tijd om te koken, meer tijd om te bewegen... En ook net in deze heftige periode zijn we ons des te meer bewust van onze gezondheid.

Wat zal ik een trotse coach zijn, als dit alles voorbij is. En vooral wat zullen alle PowerSlimmers trots en fier zijn op zichzelf. Nog leuker... Wat gaan hun familie en vrienden verschieten als ze hen terug zien. Stralend, gezond en slank!

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.bkaren.be of neem contact op via info@bkaren.be of 0032 (0)476387456.

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anja Teunkens, 44 jaar uit Geel "Het ging zo gemakkelijk!*"

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Vivian van Puyvelde, 57 jaar uit Sint-Gillis-Waas "Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Eerdere pogingen mislukten, door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier waarbij ik begeleiding kreeg.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer